El Puente - naučite španjolski jezik u jedinom specijaliziranom centru za španjolski u Zagrebu! Upišite standardni, intenzivni ili konverzacisjki tečaj i upoznajte užitak učenja španjolskog jezika u El Puenteu.

podijeli:

Individualni tečaj je idealan izbor ako u kratkom vremenu trebate naučiti koristiti španjolski jezik. Na individualnom tečaju je sva pažnja profesora usmjerena na vas te se između polaznika i profesora vrlo brzo razvija dijalog na stranom jeziku.

Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i vaših interesa te se pomoću njih kreira program za vas. Vaš profesor vam postaje jezičnim savjetnikom te mu se uvijek možete obratiti i izvan nastave.

VRSTE INDIVIDUALNIH TEČAJEVA ŠPANJOLSKOG JEZIKA

El Puente centar španjolskog jezika nudi sljedeće vrste individualnih tečajeva: 

Individualni tečaj u fiksnim terminima

Standardni individualni tečaj pruža kvalitetu individualne nastave u dinamici koju je moguće uskladiti sa svakodnevnim ritmom života.... opširnije

Fleksibilni ind. tečaj

Fleksibilni individualni tečaj namijenjen je osobama kojima dnevni raspored ne omogućuje redovito pohađanje u fiksnom terminu. Prednost fleksibilnog tečaja nad svim ostalim individualnim tečajevima je mogućnost fleksibilnog dogovaranja termina i rasporeda... opširnije