El Puente - naučite španjolski jezik u jedinom specijaliziranom centru za španjolski u Zagrebu! Upišite standardni, intenzivni ili konverzacisjki tečaj i upoznajte užitak učenja španjolskog jezika u El Puenteu.

podijeli:

 

El Puente - centar španjolskog jezika, prvi je privatni specijalizirani centar za poduku španjolskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno mjesto za učenje španjolskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik Grupe, El Puente svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore španjolski jezik. 

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, magistri hispanistike koji su svoje poznavanješpanjolskog dodatno usavršili na nekom od španjolskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u El Puente centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u El Puente centru konstantno su uključeni u program stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe. 

El Puente centar, prema standardima kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje španjolskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja španjolskog,  El Puente centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da španjolsku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u 'real life' situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o španjolskoj povijesti i jeziku, večerima španjolskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima španjolskim govornim područjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Web stranice El Puente - centra španjolskog jezika vlasništvo su: Sputnik d.o.o. za poduku jezika i prevođenje, Krajiška 2, Zagreb – 33886147478, Upisan u registar trgovačkog suda u Zagrebu – MBS 080621364  - Transakcijski račun 2402006-1100505521 pri Erste & Steiermärkische Bank d.d. -Temeljni kapital 20.000,00 HRK upisan u cijelosti – Direktor Ozren Debić