El Puente - naučite španjolski jezik u jedinom specijaliziranom centru za španjolski u Zagrebu! Upišite standardni, intenzivni ili konverzacisjki tečaj i upoznajte užitak učenja španjolskog jezika u El Puenteu.

podijeli:
Stipendije za polaznike El Puente centra za 2015.

El Puente kao vodeći centar španjolskog jezika  u Zagrebu već godinama surađuje s međunarodno priznatotom ustanovom Fundación de la Lengua Española (The Foundation for the Spanish Language) koja se bavi podučavanjem španjolskog jezika i kulture, ali i promicanjem regije Castilla y León kao jedne od top destinacija za učenje španjolskog.

PROČITAJTE PRIČE IZ VALLADOLIDA IZ PERA NAŠIH POLAZNICA!

El Puente centar i Fundación de la Lengua Española u 2015. godini dodjeljuju 10 stipendija za naše polaznike španjolskog jezika. Polaznici koji dobiju stipendiju, imat će priliku ne samo usavršiti svoj španjolski, već upoznati glavni grad regije Valladolid, upoznati bogatu povijest i kulturu Španjolske te upoznati polaznike španjolskog jezika iz cijelog svijeta.
Stipendiju koju dodijeljuje Fundación de la Lengua Española, a koju je moguće ostvariti putem centra u kojem učite španjolski jezik, El Puente.

Što uključuje stipendija: iznos od max 510 eura za učenje jezika u trajanju od jedan ili dva tjedna
(polaznici stipendije dužni su sami osigurati i platiti prijevoz do Valladolida iz matične države, smještaj te ostale troškove koji ne uključuju sam tečaj. Fundación de la Lengua Española stoji na raspolaganju oko smještaja i pomoći oko organizacije dolaska stipendista).
Dodatni troškovi: 85 eura upisnine
Tko se može prijaviti na stipendiju: punoljetne osobe, aktualni ili bivši polaznici El Puente centra
Koje stupnjeve podržava stipendija: od A1 o C2
Uvjeti za dobivanje stipendije: rad na temu „Zašto učim španjolski jezik?“ te uspješni rezultati završnog ispita španjolskog jezika u El Puente centru.
Rokovi za prijavu: 15.03., 30.06., 30.09. 

El Puente centar dodijeljuje max 5 stipendija za prvi rok (15.2.), kao i 5 stipendija za drugi (20.9.).

Polaznik (stipendist) koji osvoji stipendiju, dobit će obavijest i lozinku za prijavu tečaja od strane El Puente centra. Prijavu je dužan izvršiti u roku od 15 dana, te izabrati datum tečaja. Također, stipendist je dužan javiti svom Centru informaciju o rezervaciji tečaja. Ukoliko, stipendist odustane unutar tih 15 dana od stipendije, ista se dodijeljuje sljedećem kandidatu koji je zadovoljio propozicije natječaja.

Sve informacije na: info(at)elpuente.hr 

Preuzmite prijavnicu za stipendiju

Poveznice:
- o organzaciji
- o detaljima stipendije