El Puente - naučite španjolski jezik u jedinom specijaliziranom centru za španjolski u Zagrebu! Upišite standardni, intenzivni ili konverzacisjki tečaj i upoznajte užitak učenja španjolskog jezika u El Puenteu.

podijeli:

Moderni programi i metode podučavanje - Ovakavi programi uz redovnu razrednu interaktivnu nastavu uključuje i jezične radionice koje omogućuju polaznicima brzo, kvalitetno i lagano usvajanje španjolskog jezika.  

Male grupe -  najkvalitetnije usvajanje jezika ostvarujemo kroz interaktivnu nastavu u malim grupama, koje u prosjeku imaju 8 polaznika te svojom veličinom nikada ne prelaze 10. 

Metoda bazirana na konverzaciji - zahvaljujući metodi koja polazniku omogućava da brzo ovlada konverzacijskim sposobnostima te kroz stalnu interakciju na satu kvalitetno usvaja kako novi vokabular tako i gramatičku pozadinu španjolskog jezika. 

Vrhunski tim - El Puente profesorski, mentorski i administrativni tim posjeduje vrhunske reference i dugogodišnje iskustvo u podučavanju španjolskog te će vas uspješno dovesti do vašeg cilja - znanja španjolskog jezika. 

Najnovija literatura i multimedijalni nastavni materijal -  konstantno prateći najnovija tiskana i multimedijalna izdanja kao i online resurse naš tim odabrao je najkvalitetniji i najaktualniji materijal koji će vaše učenje španjolskog učiniti interesatnim i laganim.